Selenis a lansat site-ul corporate al HeidelbergCement Romania

Selenis a lansat www.heidelbergcement.ro, site care contine informatii despre activitatea companiilor HeidelbergCement din Romania (Carpatcement Holding, Carpat Betoane si Carpat Agregate).

www.heidelbergcement.ro a fost creat pentru a asigura comunicarea dintre companie si publicurile ei: parteneri, clienti, autoritati, ONG-uri, reprezentanti ai presei si publicul larg.

Site-ul ofera informatii despre istoricul companiei, produsele oferite sau proiectele sociale derulate. De asemenea, el suplineste functia unui birou de presa “deschis permanent”. Jurnalistii gasesc aici rezultatele financiare ale companiei, biografii ale managerilor, fotografii la calitate de print, o arhiva a comunicatelor de presa si a aparitiilor in presa ale companiei etc.

Vizitatorii site-ului pot opta sa fie anuntati cand sunt publicate noutati, abonandu-se atat prin email, cat si prin RSS. Site-ul ofera posibilitatea abonarii la:

  • Newsletterul de CSR – trimis lunar, ofera stiri despre actiunile de responsabilitate sociala ale companiei, studii de caz despre programele de CSR si interviuri cu managerii companiei.
  • Alerta comunicate de presa – anunta pe e-mail cand este publicat un nou comunicat de presa.
  • Alerta subiecte noi publicate pe site – anunta pe e-mail cand este publicat un subiect nou.

“Suntem constienti de importanta uriasa pe care o dezvolta treptat mediul online. Avem experienta de lucru cu platformele anterioare, de aceea consideram ca un site optimizat, in care informatiile sunt foarte bine organizate si structurate, updatate in mod continuu, dar si foarte accesibile tuturor publicurilor noastre, reprezinta cheia unui proces de comunicare eficient”, declara Bogdan Arnautu, Sef Departament Comunicare Carpatcement Holding.

Inainte de lansarea www.heidelbergcement.ro, fiecare companie a Grupului avea cate un site de prezentare, plus un alt site despre activitatile de CSR desfasurate. Site-ul corporate cuprinde toate aceste date, organizate intr-o maniera ce permite accesul rapid la informatie si intelegerea ei.

Dragos Dehelean, directorul agentiei Selenis, afirma: “Pentru crearea acestei platforme am avut in vedere cele mai recente studii cu privire la modul in care diversele categorii de public interactioneaza cu un site corporate. Am tinut cont atat de feedback-ul jurnalistilor care vor informatie sintetica si de impact, cat si de necesitatile utilizatorului simplu, care respinge limbajul de lemn de pe majoritatea site-urilor corporate din Romania.”

Despre HeidelbergCement

HeidelbergCement este lider mondial pe piata de agregate si un important jucator in domeniul cimentului, betonului si altor activitati conexe, ceea ce il pozitioneaza printre cei mai mari producatori de materiale de constructii din lume. Compania are peste 70,000 de angajati in 2,800 de locatii pe patru continente. Pentru 2007, cifra de afaceri a Grupului este estimata la aproximativ 10.7 miliarde euro, iar vanzarile de ciment si clincher se ridica la aproximativ 88 milioane de tone.

In Romania, Grupul este prezent in productia de ciment, betoane si agregate prin companiile CARPATCEMENT HOLDING, CARPAT BETON, respectiv CARPAT AGREGATE. Activitatile din domeniul cimentului in Romania sunt coordonate de compania CARPATCEMENT HOLDING. Cimentul este produs in cele trei fabrici aflate la Bicaz, Deva si Fieni.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *