Aboneaza-te la newsletter si iti vom trimite lunar articole de know-how, studii de caz si noutati despre activitatea noastra. Vei intelege cum te ajuta internetul si vei obtine inspiratie pentru proiectele tale.


Citeste in timp real articolele si noutatile pe care le publicam.

Afla detalii

Cauta
Programul de Internship
Home arrow Cariera arrow Programul de Internship
Programul de Internship
Programul de Internship Selenis se adreseaza studentilor care vor sa puna in practica, in cadrul agentiei, elementele teoretice pe care le-au studiat in facultate. Absolvirea Programului poate fi echivalata cu nota pentru practica universitara.

Programul de Internship SelenisProgramul se desfasoara in sesiuni de cate 3 saptamani. In fiecare sesiune, cate 2 candidati vor lucra impreuna cu echipa Selenis. Programul de lucru este de minim 4 ore pe zi, iar activitatea internilor nu este remunerata.

Daca te vom selectiona, trebuie sa stii ca vei beneficia de suportul unui senior din cadrul agentiei. Acesta va urmari, in cadrul unor intalniri zilnice, sa-ti ofere raspunsuri la  intrebari si sa te ajute sa faci task-urile care ti-au fost delegate.

In cadrul Internship-ului vei realiza cercetari pentru proiectele agentiei, vei documenta si vei redacta materiale de comunicare online (stiri, studii de caz etc.), vei participa la intalniri de brainstorming pentru campaniile pe care le derulam etc.

Conditii de eligibilitate

  • Sa fii student sau masterand;
  • Sa trimiti pe adresa de email contact@selenis:
  • un curriculum vitae;
  • o scrisoare de intentie;

Ce se intampla la finalul Programului de Internship

La finalul sesiunii de internship vei primi o adeverinta si o diploma de absolvire a Programului.

Daca si noi si tu vom fi multumiti de colaboarea pe care am avut-o, te vom invita sa te alaturi echipei noastre. Acest lucru presupune stabilirea unui angajament ferm de colaborare, a unei remuneratii lunare si a responsabilitatilor tale in cadrul agentiei.