Selenis a relansat site-ul ARRP

Site ARRPwww.arrp.ro este un instrument de comunicare online pentru membrii sai si pentru toti cei interesati sa faca parte din comunitatea specialistilor in relatii publice.

Site-ul are acum un design accesibil si ofera functionalitati care vin in intampinarea nevoilor de informare ale profesionistilor in comunicare, jurnalistilor si potentialilor viitori membri ai ARRP:

  • o rubrica de stiri vizibila si actualizata permanent;
  • posibilitatea de abonare la newsletter-ul ARRP;
  • o sectiune de presa, care permite comunicarea principalelor evenimente derulate de ARRP (communicate de presa, galerii foto, aparitii in presa);
  • o prezentare a tuturor membrilor ARRP, care asigura transparenta organizatiei in cadrul comunitatii profesionale a specialistilor in relatii publice;
  • detalii privind statutul si regulamentul ARRP, precum si conditiile de eligibilitate pentru viitorii membri ARRP.

Despre ARRP

Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) este o organizatie non-profit care functioneaza din iunie 1995. Misiunea ARRP este sa contribuie la dezvoltarea si consolidarea activitatii de Relatii Publice in Romania. Din momentul constituirii si pana in prezent, ARRP a reprezentat principalul for de dezbatere a problemelor specifice profesiei de specialist in Relatii Publice in Romania.

Despre Selenis

Selenis este o agentie de consultanta in comunicare specializata in folosirea mediului online. Misiunea agentiei este sa ajute specialistii in relatii publice sau marketing sa isi atinga intr-un mod mai eficient obiectivele, prin intermediul internetului si a noilor tehnologii de comunicare.

Despre Webstyler

In cei 5 ani de activitate pe piata romaneasca, Webstyler a devenit una dintre cele mai importante agentii full service de comunicare pe web. Agentia a castigat numeroase premii in cadrul festivalurilor de comunicare online din tara si din strainatate: Internetics (editiile 2001-2005), Europrix (2001) si Festival of Ideas (Novi Sad, 2001).

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *