Selenis a lansat un birou de presa online pentru Tuborg – URBB

Selenis a lansat un birou de presa pe internet pentru Tuborg Romania. Acesta poate fi vizitat la adresa www.tuborg.pressroom.ro.

Reprezentantii Tuborg si-au propus sa faciliteze accesul jurnalistilor si al altor stakeholder-i la informatii actuale despre activitatea companiei. Astfel, biroul de presa online ofera informatii despre istoricul companiei, management, produse, proiectele sociale derulate, precum si numeroase fotografii la calitate de print.

Jurnalistii care vor sa scrie despre activitatea Tuborg, isi pot documenta mai bine si mai usor articolele cu ajutorul site-ului. Pe tuborg.pressroom.ro gasesc:

  • o arhiva a comunicatelor din ultimii ani;
  • kit-uri de presa multimedia;
  • articole aparute in presa cu privire la activitatea Tuborg (astfel pot vedea cum au reflectatat alti colegi din presa initiativele companiei);
  • informatii despre produsele Tuborg (sunt  prezentate intr-un limbaj non-tehnic si arata date despre cota de piata a produsului, categoria din care face parte, pozitionarea de brand etc.);
  • biografii ale managerilor Tuborg Romania;
  • fotografii la calitate de print.

Vizitatorii biroului de presa Tuborg pot opta sa fie anuntati cand sunt publicate noutati, abonandu-se, atat prin email, cat si prin RSS.

Alina Bratu, PR Manager la Tuborg Romania, a spus despre proiectul recent incheiat:

alina_bratu“Activitatea unui PR Manager presupune o relatie foarte stransa cu jurnalistii. Iar viteza de raspuns la solicitarile lor este un factor de succes. De aceea, am vrut sa elimin situatiile in care, din motive obiective, imi e dificil sa le dau feed-back in timp util. Un alt aspect pe care am vrut sa-l rezolv a fost acela al fotografiilor de care au nevoie pentru a-si ilustra articolele. Daca acestea sunt trimise pe email, la rezolutie de tipar, risca sa le blocheze casuta postala.

Biroul de presa online a aparut astfel ca o interfata necesara intre companie si jurnalisti. Acestia au acum la dispozitie, timp de 24 de ore din 24, informatii despre: istoricul companiei, management, produse, evenimente etc, precum si numeroase fotografii la rezolutie de tipar, pe care le pot descarca cand doresc.

Multumesc echipei Selenis care ne-a ajutat in realizarea acestui proiect, o echipa profesionista si proactiva!

site_tuborg

Despre Tuborg Romania

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de pe piata berii si cea a bauturilor racoritoare din Romania. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv branduri internationale premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini. Numarul angajatilor companiei depaseste 950 de persoane.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *